In 2019: Cursus Schrijven voor kinderen in Griekenland!

Cursus  Schrijven voor kinderen in zonovergoten Griekenland

Van 28 april tot 5 mei 2019 geven Annelies de Bruin en Hetty Kleinloog een cursus Schrijven voor kinderen in Marathea, een heerlijk Grieks landgoed aan de kust! Onder de Griekse zon, met uitzicht op zee, begeleiden Annelies en Hetty je in het schrijven van verhalen voor de jeugd. Elke leeftijdcategorie komt aan bod: peuters & kleuters, 6-9 jaar, 9-12 jaar, tieners. Op de twee dagen waarin er geen les wordt gegeven kun je je inschrijven voor excursies of onder begeleiding van Hetty of Annelies aan je eigen (jeugd)project werken.
Gun jezelf een week schrijven in gastvrij en gemoedelijk Griekenland, weg van alle beslommeringen, in volmaakte rust en zaligheid.
Je krijgt input van twee schrijfdocenten, maar er is ook voldoende gelegenheid om te ontspannen, bijvoorbeeld op een strandje waar elke middag een busje de liefhebbers naartoe brengt.

Voor meer informatie: www.marathea.nl