In 2019: Cursus Levensverhalen schrijven in Griekenland!

Cursus  Levensverhalen schrijven in zonovergoten Griekenland!

Van 5 -12 mei 2019 geven Annelies de Bruin en Hetty Kleinloog een cursus Levensverhalen schrijven in Marathea, een heerlijk Grieks landgoed aan de kust! Onder de Griekse zon, met uitzicht op zee, gaan Annelies en Hetty de deelnemers inspireren om hun levensverhaal of dat van een ander op papier te zetten. Bij levensverhaal kun je ook denken aan reisverhalen, korte verhalen, bijvoorbeeld rond een thema of een bepaalde periode, of familieverhalen die je graag aan je kinderen door wil geven.Op de twee dagen waarin er geen les wordt gegeven kun je je inschrijven voor excursies of onder begeleiding van Hetty of Annelies aan je eigen (jeugd)project werken. Gun jezelf een week schrijven in gastvrij en gemoedelijk Griekenland, weg van alle beslommeringen, in volmaakte rust en zaligheid.
Je krijgt input van twee schrijfdocenten, maar er is ook voldoende gelegenheid om te ontspannen.

Voor meer informatie:
http://www.marathea.nl

Wie weet tot ziens in Griekenland!