Dit jaar 2 schrijfcursussen in Emel Pension – Turkije!

WEGENS SUCCES HERHAALD

DIT JAAR 2 SCHRIJFCURSUSSEN IN EMEL PENSION, TURKIJE

‘Voor iedereen die van taal houdt’

Hoe heerlijk is het om in alle rust, in een prachtige omgeving, les te krijgen en je te bekwamen in het schrijversvak?

Hetty Kleinloog en Nicolette Steggerda organiseren dit jaar 2 schrijfcursussen in Emel Pension, te weten:

  • Schrijfretraite van zondag 5 mei – zondag 12 mei 2019

Meters maken met je eigen schrijfproject. Er is voldoende gelegenheid om geconcentreerd en in afzondering te schrijven, maar ook om te overleggen. Op vijf dagen zijn Hetty en Nicolette aanwezig om feedback te geven, vragen te beantwoorden, de schrijfdag op te starten en weer af te sluiten.

  • Creatief schrijven van 24 juni tot 2 juli 2019

Wil je ontdekken welke schrijfvorm het beste bij je past? Korte verhalen, levensverhalen, gedichten, theaterteksten etc . Op de vijf lesdagen behandelt Hetty ambachtelijke onderwerpen als: schrijven met zes zintuigen, tijd- en tijdsverloop, vertelperspectief, dialogen, personageopbouw en geeft zij praktische schrijfopdrachten. Voor deelnemers die zich willen bekwamen in de basisvaardigheden van het creatief schrijven.

 

HETTY KLEINLOOG (1958) is schrijver van televisieprogramma’s, liedteksten, romans, (muziek)theater en nog veel meer. Vanaf 1999 geeft zij les in creatief schrijven.

NICOLETTE STEGGERDA (1959) is scenarioschrijver voor film en televisie en bij haar kan je je aanmelden en uitgebreide info opvragen.

EMEL PENSION: (www.emelpension.nl)
Emel Pension is een kleinschalig pension met een heel persoonlijke touch, waar veel kan en niets moet, al 20 jaar gerund door Evelyn Offerman en Metin Irmak. Emel Pension ligt In het sfeervolle dorpje Guzelcamli, vlak bij het Dilek natuurpark, op 300 meter van de kristalheldere zee.

De kamers zijn licht en zonnig, voorzien van airco, balkon en wifi. Moderne badkamer met douche/wc. Er is een paradijselijke tuin waarin je kunt schrijven, denken, luieren en lezen.

Het uitgebreide ontbijt kent geen vaste tijden, ’s avonds wordt er gegeten aan lange tafels in de tuin of op het terras. Het diner bestaat uit feestelijke Turkse gerechten met veel groenten, salades, vis en barbecues.

Volgens ons bij uitstek de ideale plek om je inspiratie te laten stromen.

KOSTEN:
Schrijfretraite : 7 nachten verblijf in een kamer voor jezelf ( ruime twee persoonskamer) ontbijt, diner, 5 dagen schrijfcoaching, transfer van en naar het vliegveld : 750 euro
(Als je samen met iemand op een kamer wil/ kan, geldt een korting van 140 euro p.p)

Cursus Creatief schrijven : 8 nachten verblijf in een kamer voor jezelf ( ruime twee persoonskamer) ontbijt, diner, 5 dagen cursus, transfer van en naar het vliegveld : 810 euro
(Als je samen met iemand op een kamer wil/kan, geldt een korting van 160 euro p.p)

AANMELDEN/ UITGEBREIDE INFO OVER DE CURSUSSEN:
Mail naar Nicolette Steggerda: cursus.nicolette@gmail.com

Maximaal aantal deelnemers is 12. Misschien goed om nu al te zeggen is dat we de lijst met cursisten op volgorde van aanmelding samenstellen.

Na je aanmelding krijg je van Nicolette een mail om een aanbetaling van 250 euro te doen om je deelname aan de cursus definitief te maken. Als we minimaal 8 definitieve aanmeldingen hebben gaat de cursus door, kunnen de tickets door jullie worden geboekt (niet eerder) en zal Evelyn de kamers van het pension voor ons vrijhouden. Nicolette houdt jullie op de hoogte van de voortgang.

MET ANDERE WOORDEN: AARZEL NIET, MELD JE ZO SNEL MOGELIJK AAN, OOK IN VERBAND MET MEER KANS OP GOEDKOPE TICKETS.

Wij hebben er net als vorig jaar erg veel zin in en verheugen ons op inspirerende, zonnige en succesvolle weken.

Hartelijke groet van Hetty, Nicolette en Evelyn.