Treinreis door Europa als research voor Volle Glorie!

Het derde deel van mijn romancyclus de Volle-Trilogie, Volle glorie heeft als overkoepelend thema: oud is mooi. Het wordt een Europese roman, want ‘de oude wereld’ is in al zijn pracht de perfecte arena voor vier dames op leeftijd op zoek naar tijdloze schoonheid. Met de trein reizen de 70+ vrouwen kriskras door Europa om het ideale land en huis te vinden, waar ze met elkaar hun laatste jaren door kunnen brengen.

Om research te doen voor Volle glorie reis ik zelf van 26 april tot 24 juni 2020 in mijn eentje  twee maanden met de trein door Europa. Net als de energieke oudere dames uit mijn boek zal ik met de trein eerst van west naar oost (van Portugal naar Istanbul), vervolgens van zuid naar noord (van Griekenland tot het noorden van Noorwegen) reizen, op zoek naar fijne plekken om prettig oud te worden.

Wie kan mij helpen met het vinden van ouderenorganisaties, plaatsen waar ouderen samen komen en ouderen-aktiviteiten in steden die in het overzicht onderaan dit bericht staan?
En wie kan me helpen met betaalbare overnachting?

In de volgende plaatsen heb ik nog geen overnachting kunnen regelen:Napels (Italie)
Pioppi (Italie)
Kopenhagen (Denemarken)
Oslo (Noorwegen)
Bergen (Noorwegen)
Bodo (Noorwegen)
Narvik (Noorwegen)
Tromso (Noorwegen)
Karasjo (Noorwegen)
Hammerfest (Noorwegen)

Wie weet er in een van deze plaatsen een betaalbare B&B of hotel?

Mijn dank is goot!

 

 

2 comments on “Treinreis door Europa als research voor Volle Glorie!”

 1. desiree hornikx

  Dag Hetty,

  Zojuist jouw tweede boek “Volle kracht ” uitgelezen…in een ruk…
  Wat heb ik van beide boeken genoten en dus wil ik niets liever dan je helpen met
  onderdak in Noorwegen, zodat nummer drie rap komt !
  Ik doe mijn best.
  Blijmoedige groet van DESIREE

 2. Hetty Kleinloog

  Beste Desiree,
  Wat ontzettend leuk om te horen! Bedankt voor je complimenten.
  Ik heb inmiddels overnachting in Trondheim gevonden, maar verder in Scandinavie nog niets. Met elke tip ben ik blij.
  Als je iets weet, wil je me dan mailen? hettykleinloog@gmail.com
  Hartelijke groet,
  Hetty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *