Spangas jeugdroman Vuurwerk ligt nu in de winkel!

 

 

grote foto Spangas - Vuurwerk

 

SpangasboekVuurwerk_ak

 

Als tijdens de kerstvakantie het Spangalis College gesloten is, gaan de belevenissen van onze Spangas natuurlijk gewoon door. Welke avonturen zij buiten school beleven zien we niet op televisie, maar is wel te lezen in dit boek.

Renee ontdekt een vreemde ‘ Vogel’ in de kelder van het Spangalis en probeert hem met behulp van haar vrienden Eman en Lef een beter leven te geven. Tegenwerking komt echter vanuit onverwachte hoek.
Meral wil ondanks haar slechte gezondheid een Boedhalkookrienie (Boeddhistisch, halal, kosjer, christelijk, niets) kerstfeest voor haar medepatiënten organiseren, maar stuit op bezorgde volwassenen en strenge ziekenhuisregels.
De ruzie tussen Bodil en haar stiefzussen loopt zo hoog op, dat het jaarlijkse glitter-glamour-leuke-jongens-gala glansloos dreigt te mislukken.
Raaf en Abel raken tijdens hun wintersportvakantie in Paradiski in gevaar als zij lawines trotseren om reddingshond Zelda te redden.
Charley is verliefd op Abby en treurt om haar vertrek. Juliette ziet zich genoodzaakt om het gebroken hart van haar vriendin te helen.
Miss Madge verdwaalt tijdens een sneeuwstorm in haar geliefde Engeland en belandt bij de mysterieuze kostschool Thistle Fields, die opvallend veel overeenkomsten met het Spangalis vertoont. Ze komt er al gauw achter dat niets is wat het lijkt.

Auteur: Hetty Kleinloog

Naar de karakters van Anya Koek

 

ISBN 9789021673622

E-BOOK
ISBN 9789021673745

20141114_142458

20141114_142245