Voorlezen op de Maas – en Waalschool

Op vrijdag 28 november heeft Hetty voorgelezen uit Spangas Vuurwerk aan de bovenbouwklassen op de Maas- en Waalschool in Amsterdam.

1 comment on “Voorlezen op de Maas – en Waalschool”

  1. Annelies de Bruin

    Hetty heeft in vier bovenbouwklassen (groep 6,7 en 8) voorgelezen, vragen beantwoord en een schrijfopdracht gedaan. Ze weet de leerlingen te boeien en zorgde voor afwisseling in het programma door praten, luisteren en zelf schrijven. De kinderen zijn bekend met de serie Spangas, daarom spreekt het boek de kinderen ook enorm aan omdat ze de karakters uit de serie herkennen. Bovendien zijn de thema’s die spelen in de serie en het boek dicht bij de belevingswereld van de leerlingen. Ze bleven maar vragen stellen en er ontstonden levendige, serieuze gesprekken over ziektes, homoseksualiteit en andere onderwerpen. Maar ook over het schrijven van een boek. Sommige leerlingen kwamen speciaal zeggen dat ze het zo leuk vonden nadat Hetty weg was.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *