Schrijfvakanties 2021

Dromen worden plannen!
Zomer 2021

Plannen maken, voorpret, de zon opzoeken, talent ontplooien. Oh, wat hebben we daar allemaal zin in!
Het duurt niet lang meer of we mogen weer grenzeloos dromen.
Reserveer nu jouw plekje bij een van onze schrijfvakanties in het gastvrije Emel Pension aan de Turkse westkust en je weet zeker dat je erbij bent als we weer mogen reizen.
De docenten en auteurs Hetty Kleinloog en Nicolette Steggerda verzorgen in samenwerking met Emel Pension twee fantastische schrijfvakanties.
Aarzel niet en zeg gewoon ‘ja’. Nu al.

Creatief schrijven
vr 13 –  za 21 augustus 2021

Houd je van schrijven, maar komt het er steeds maar niet van?
Lijkt het je leuk om te schrijven, maar heb je geen idee of je het kan?
Of wil je misschien ontdekken welke schrijfvorm het beste bij je past?
Dan is deze schrijfcursus echt iets voor jou.
Op vijf lesdagen worden o.a. ambachtelijke onderwerpen als: schrijven met zes zintuigen, tijd, vertelperspectief, dialogen en personageopbouw behandeld.

Levensverhalen schrijven
za 21-zo 29 augustus 2021

Over elk mens valt een boek te schrijven. Over jou, die originele tante, de opa die niet wilde deugen, historische personages, beroemde of minder beroemde wereldburgers, je kunt het zo gek niet bedenken of er is een verhaal.
Op vijf lesdagen leer je je te verdiepen in een personage, een tijdlijn en een thema te bepalen en structuur aan te brengen in je verhaal.
Deze cursus is uitstekend na Creatief schrijven te volgen.

Emel Pension

Vlakbij het authentieke Turkse dorpje Guzelcamli en op 300 meter van de zee ligt het kleinschalige, sfeervolle Emel Pension. Zonnige ruime kamers met balkon, een paradijselijke tuin met olijfbomen, geen vaste ontbijttijden, salades uit eigen moestuin, het strand vlakbij, excursies naar Efeze en met de boot van het pension vaar je naar afgelegen baaitjes met kristalhelder water. www.emelpension.nl

Hetty en Nicolette
Hetty en Nicolette zijn beiden ervaren schrijvers. Ze organiseren nu voor de derde keer met veel succes deze schrijfvakanties, waarbij Hetty de docent en Nicolette inhoudelijk begeleider en organisator is.

Praktische informatie

Aanmeldingen:
cursus.nicolette@gmail.com

Kosten: 720 euro p.p.p.n. (8 nachten).
De prijs van de cursussen is incl. verblijf in een ruime tweepersoonskamer, ontbijt, diner en groepstransfer van en naar het vliegveld. Toeslag tweepersoonskamer voor alleengebruik is 15 euro p.p.p.n.
Exclusief vliegticket.