Schrijfvakantie in mei 2022!

Beste mensen,

Voor het vierde jaar alweer organiseren schrijvers Hetty Kleinloog en Nicolette Steggerda met veel plezier een cursus Creatief Schrijven in Emel Pension aan de Turkse westkust. (www.emelpension.nl), dit keer in de meivakantie van zaterdag 30 april – zondag 8 mei 2022.
Een week lang werken aan je schrijfvaardigheden in het paradijselijke Emel Pension maar ook ontspannen genieten van zon, zee en Turkije.

Op vijf lesochtenden behandelen we o.a. ambachtelijke onderwerpen als: schrijven met zes zintuigen, tijd- en tijdsverloop, vertelperspectief, dialogen en personageopbouw, en krijg je praktische schrijfopdrachten.
Een toegankelijke cursus voor iedereen die van taal houdt.
Aarzel niet en geef je op. Dan ben je er in ieder geval bij, want met 12 deelnemers is de cursus vol.

Deze week (8 nachten) kost 700 euro. Dat is inclusief de cursus, verblijf in een ruime tweepersoonskamer (met balkon, airco en wifi) , ontbijt ( geen vaste tijden), diner (groenten uit eigen tuin) en een gezamenlijke transfer van en naar het vliegveld van Izmir ( 1,5 uur). Een kamer voor alleengebruik kost 15 euro pppn. extra.

In mei is het weer heerlijk, niet te koud, niet te warm, alle bloemen staan in bloei en de zee is nog lekker fris.
De olijfboomgaard biedt bij het schrijven voldoende schaduw en s’ avonds eten we buiten aan lange tafels.
Evelyn en Metin en het personeel van het pension leggen iedereen in de watten, zoals velen van jullie al weten. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, alles wordt geregeld en Emel is covidproof.

Natuurlijk is er naast de schrijfcursus nog van alles te doen.
Het strand, de zee, excursies naar Efeze, de hammam, een tocht met de boot van het pension naar afgelegen baaitjes.
Met Metin kunnen we een middag gaan wandelen in de bergen langs bergbeekjes en watervallen. Mei is daarvoor een prima tijd, omdat het nog niet te warm is.
Sinds dit jaar heeft het pension de beschikking over 4 elektrische fietsen voor de verhuur. Langs de kust richting Kusadasi is een kilometerslang prachtig fietspad naast het strand aangelegd, wat een verrassend andere kijk op de omgeving van Emel Pension geeft.

Kortom: Lees de bijgevoegde info flyer en laat het ons, als je geïnteresseerd bent, zo spoedig mogelijk weten, dan zetten we je op de deelnemerslijst.
Nicolette en ik hebben er weer erg veel zin in, Emel Pension blijft voor ons de meest ideale plek om de inspiratie te laten stromen.

Lieve groet,

Hetty